Corina Cretu, europarlamentar PSD, si PSD Bruxelles adreseaza o scrisoare romanilor din Bruxelles-ul european

Corina CretuDragi români ai Bruxelles-ului european,

Dupa cum știți, duminica aceasta, 25 mai, vom alege noii membri ai Parlamentului European pentru următorii cinci ani.

Numele meu este Corina Crețu, europarlamentar PSD, si datorită votului pe care l-ați acordat în 2007 și în 2009, sunt onorată să mă număr printre actualii europarlamentari și să candidez pentru un nou mandat, în numele Alianței PSD-UNPR-PC.

Împreună cu fiecare dintre dumneavoastră, suntem câteva mii de români care construim Uniunea Europeană chiar din Bruxelles, în fiecare zi, la locul de muncă, acasă sau între prieteni.

Dumneavoastră, experții în afaceri europene, sunteți printre cei care cunosc cel mai bine importanța votului de duminica. Tocmai de aceea, scopul prezentei scrisori nu este acela de a vă convinge sau de a vă aduce argumente in plus cu privire la miza alegerilor europarlamentare. În schimb, dorim să vă prezentăm candidații noștri, ai Alianței PSD-UNPR-PC și modul în care vă pot reprezenta ei la Bruxelles. Nu exagerăm când afirmăm că aceasta este cea mai bună listă pe care România a avut-o vreodată pentru alegerile europene.

Lista noastră de viitori europarlamentari, pe care am onoarea sa o deschid, este una diversă, formată din oameni politici cu expertiza si credibilitate dovedita atat la nivel national cat si european, respectiv: Corina Cretu, europarlamentar PSD, Ecaterina Andronescu, senator PSD, Cătălin Ivan, europarlamentar PSD, Dan Nica, deputat PSD, Damian Drăghici, deputat PSD, Maria Grapini, deputat PC, Daciana Sârbu, europarlamentar PSD, Ioan Mircea Pașcu, europarlamentar PSD, Viorica Dăncilă, europarlamentar PSD, Sorin Moisa, adjunctul sefului de cabinet al Comisarului European pentru agricultură, Victor Boștinaru, europarlamentar PSD, Ciprian Tănăsescu, europarlamentar PSD și Claudia Țapardel, consilier general în cadrul Consiliul General al Municipiului București.

În ceea ce mă privește, pe parcursul mandatului anterior (2009-2014), în calitate de vicepreședintă a Grupului Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților din Parlamentul European și de vicepreședintă a Comisiei pentru Dezvoltare am avut ocazia să colaborez cu multi dintre dumneavoastră, la Bruxelles.

Printre proiectele pe care le-am realizat în beneficiul cetățenilor români se numără:
•ridicarea restricțiilor impuse cetățenilor români pe piața europeană a muncii ;
• lupta împotriva sărăciei – alături de Bill Gates ;
• implicarea în politica internațională – alături de Tony Blair ;
• protejarea victimelor concedierilor in cazul Nokia de la Jucu ;
• lupta împotriva atitudinilor radicale și xenofobe ale partidelor populiste și naționaliste, îndreptate împotriva românilor.

Mai multe proiecte puteți găsi accesând următorul link.

Așa cum bine stiti, au existat oameni care, din păcate, au denigrat România și au acționat împotriva intereselor țării noastre în Parlamentul European, chiar dacă și-au căpătat legitimitatea prin votul acordat de români.

Vă garantez, însă, că acest lucru nu se va întâmpla niciodată în cazul europarlamentarilor PSD-UNPR-PC! Noi suntem mândri că suntem români iar obiectivul nostru este ca prin tot ceea ce vom întreprinde, la nivel european, sa facem din România o țară respectată în Uniunea Europeană, așa cum este firesc!

La fel ca și până acum, ușa biroului meu rămâne dechisă pentru fiecare dintre dumneavoastră, românii din instituțiile europene și din sectorul privat. Vă aștept să lucrăm împreună pe proiecte cheie, care pot schimba viața de zi cu zi a românilor!

Uniunea Europeană este extrem de importantă iar dumneavoastră știți acest lucru!

Sta in puterea dumneavoastra ca prin votul din 25 mai sa decideti cine va conduce Europa!

Vă invit, așadar, să votaţi lista PSD-UNPR-PC la una dintre cele cinci secții de votare din Bruxelles.

Vă mulțumim și vă așteptăm la vot!

Cu prietenie,

Corina Creţu
Europarlamentar PSD

Anda Ghiran
Presedinta PSD Bruxelles

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s