O victorie a PSD în Belgia: primul consilier român din Bruxelles! Cu atat mai mult cu cat este o femeie!

gabiPentru PSD Belgia, inserţia românilor în politica localã belgianã este esenţialã. Inca din 2008, PSD Belgia s-a luptat pentru a introduce români în posturi cheie în primariile (sectoarele) din Bruxelles. In 2012, în cadrul alegerilor locale belgiene, PSD Belgia a propus 5 activişti români pentru postul de consilieri locali în Bruxelles. Dupã luni de bãtãlie, și profitând de „erodarea listelor de consilieri locali”, una dintre propunerile PSD Belgia s-a transformat în realitate: Gabriela MARA a fost aleasã consilier local în cadrul primariei St-Josse, unul dintre cartierele cu cel mai mare numãr de locuitori români.

„Este o veste extraordinarã pentru noi, PSD Belgia. Ne-am zbãtut de ani de zile sã avem responsabili români în instituţiile locale din Bruxelles și acum s-a întâmplat. Cu Gabriela Mara consilier roman în cartierul St-Josse din Bruxelles, românii vor avea un sprijin fantastic. Victoria se datoreazã bunelor relaţii pe care le avem cu Partidul Socialist Belgian; acum avem sansa sã lucrãm instituţional împreuna cu ei pentru românii din Belgia”, preciza Dan LUCA, președintele PSD Belgia.

„Am crezut întotdeauna în puterea mea și a colegilor din PSD Belgia. Acum, în calitate de consilier local la St-Josse, voi putea aduce soluţii reale la problemele românilor din Belgia. Este o șansã extraordinarã pentru noi, cei care facem politicã în Diaspora. PSD Belgia a demonstrat încã o datã cã se poate!”, a declarat Gabriela MARA, noul consilier roman ales in Bruxelles, membru al Biroului Executiv PSD Belgia. Inainte de a veni la Bruxelles, Gabriela Mara a fost membru PSD București (sector 6).

Descarca .pdf:
Comunicat_presa_Gabi_Mara.pdf

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s