OFSD Belgia se consolideaza in lupta pentru integrarea corecta a romancelor pe piata muncii

img_8001IMG_7979Peste 30 de femei s-au intalnit azi, 7 martie, pentru consolidarea acestei organzatii in vederea identificarii de solutii reale la problemele cu care se confrunta femeile pe piata muncii in aceasta tara: restrictii, inegalitate de sanse, discriminare. Intalnirea a fost facilitata de catre Codruta Filip, presedinta OFSD Belgia, cu sprijinul eurodeputatului Ciprian Tanasescu si presedintele PSD Belgia, Dan Luca.
Problemele expuse sunt extrem de vaste, iar concluzia acestei intalniri a fost faptul ca indiferent de mediul in care activam, realitatea de pe piata muncii ne fura din sansele de integrare corecta si decenta. Iar plata injusta, neloiala, exploatarea sociala, ne condamna la saracie. Dreptul la o viata decenta este un drept fundamental! Precaritatea ne afecteaza pe toate, indiferent de statutul social, de profesie sau varsta si vom transmite starea aceasta si tinerilor nostri daca nu actionam la timp.
Femeile au dezbatut ideea implementarii unui subiect de studiu in liceele din Romania despre Uniunea Europeana, drepturi si obligatii, pentru o pregatire adecvata a tinerilor in contextul european si de mobilitate a muncii.
In zilele urmatoare, vom prezenta noua structura si platforma program a OFSD Belgia.

IMG_8016

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s